Vorige week donderdag (12-02) is bekerronde 2 gespeeld. In deze ronde mochten Mierlo 1 en 2 tegen elkaar aantreden in beker 3. Ook mocht Mierlo in beker 2 tegen Mixed spelen en Mierlo 3 in beker 3 tegen Phoenix.

Het jeugdteam Mierlo 2 begon sterk aan de wedstrijd en hield dit tot het eind vast. Ze wonnen elke wedstrijd. Helaas moest Myré opgeven in haar single. Ook Marco gaf halverwege de wedstrijd op door ziekte. Mierlo 1 mag Bert v Heugten bedanken voor het invallen! De wedstrijd eindigde in 6 – 1 voor Mierlo 2. Hierdoor is Mierlo 1 nu uitgeschakeld.

Mierlo 3 bestond ook helemaal uit jeugd. Perry Verbakel en Bram vd Kruijs vielen in voor de drie vaste heren. De heren hebben de afwezigen zeer goed vervangen, want de wedstrijd werd met 5 – 2 van Phoenix gewonnen! Hierdoor mag Mierlo 3 weer verder in de 3e ronde.

Ook Mierlo in beker 2 mocht spelen. Zij bestonden uit een compleet team dat tegen Mixed mocht aantreden. Na een paar spannende partijen wisten ze de winst naar zicht toe te slepen. Ze wonnen met 4 – 3 van Mixed. Ook dit team zien we in de 3e ronde weer terug!

Alle uitslagen op een rijtje:

Beker 2
Mixed – Mierlo 3 – 4

Beker 3
Mierlo 3 – Phoenix 5 – 2
Mierlo 2 – Mierlo 1 6 – 1

Wedstrijden in ronde 3:

Beker 2
Mierlo – Con Brio 2

Beker 3
Con Brio 1 – Mierlo 2
Con Brio 2 – Mierlo 3

Allemaal goed gespeeld en we zullen er in de 3e ronde weer bij zijn!