De afgelopen 2 weken zijn er voor de senioren bekerwedstrijden geweest. 

Op 10-12-2014 mochten de bekerteams uit beker 1, 2 en 4 beginnen. Ons beker 1 team bestaat uit Mierlo 1. Zij mochten het opnemen tegen Ganzeveer die in de competitie uitkomen in de Top-klasse. Van te voren wisten ze al dat het moeilijk zou worden. Dit werd helaas ook tijdens de wedstrijden ervaren. Het lukte ze niet om te winnen. De eindstand werd 5 – 2. Ook beker 2 team (bestaande uit Mierlo 2) kreeg het moeilijk tegen hun tegenstander (Bc'85). Zij kregen het uiteindelijk wel voor elkaar om te winnen. De eindstand werd 3 – 4.

In beker 4 wordt een halve competitie gespeeld. Het team dat hierin meedoet bestaat uit Mierlo 6. Zij mochten ook de eerste wedstrijd tegen Ganzeveer aantreden. Zij hebben het tegenovergestelde van beker 1 team behaald. Zij wonnen met 5 – 2. Dus helaas is het team in beker 1 al uitgeschakeld, het team uit beker 2 mag volgende wedstrijd tegen Mixed spelen en het beker 4 team gaat gewoon verder met de halve competitie, want zij mogen tegen Gemert spelen.

Op 17-1-2014 mochten de teams uit beker 3 beginnen met hun wedstrijden. In beker 3 spelen in totaal 3 Mierlo teams. 

Mierlo 1 bestaat uit seniorenteam Mierlo 3. Mierlo 2 bestaat uit jeugdteam Mierlo 1 en Mierlo 3 bestaat voor een deel uit spelers uit jeugdteam Mierlo 2 en voor een deel uit seniorenspelers uit seniorenteam Mierlo 4.

Mierlo 1 mocht het gelijk de eerste ronde tegen Mierlo 3 opnemen. Mierlo 3 had het zwaar tegen het eerste team uit beker 3. Ze hebben zoveel mogelijk punten gepakt waardoor het uitkwam op een eindstand van 5 – 2 voor Mierlo 1.Mierlo 2 moest tegen Mixed spelen. Mierlo 2 had bijna geen tegenstand want na een korte tijd stond er alweer 7 – 0 op het wedstrijdformulier.

Alle 3 de bekerteams zijn tot de tweede ronde gekomen. Mierlo 3 is beste verliezer in de beker, dus zij gaan ook door. De volgende ronde voor Mierlo gaat er zo uitzien:

Mierlo 2 – Mierlo 1
Mierlo 3 – Phoenix

Nu is het eerst tijd voor vakantie. Dinsdag 23-12-2014 is het alleen vrijspelen vanaf 20.00u. Op dinsdag 30-12-2014 wordt er een oude jaars toernooitje gehouden. Dit is ook vanaf 20.00u.

Wij wensen iedereen fijne feestdagen en een gezellige jaarwisseling!

Klik hier voor het bekeroverzicht op onze website.
Klik hier voor het totale bekeroverzicht op de hbb-website.