Misschien een beetje laat, maar hierbij dan toch een klein verslagje van de jeugddag die plaatsvond op 14 juni.

Om 10.45u werd iedereen verwacht bij De Brug Active. Hier werden de vier teams bekend gemaakt door Berry. Elke 10 minuten mocht daarna een groep vertrekken. Iedere groep kreeg twee routebeschrijvingen mee.

Onderweg moesten we met de groep vijf spellen spelen. Ondertussen moest je natuurlijk goed opletten wie de mol was. Na elk spel kreeg je dan ook een vragenlijst met 3 vragen over de mol. Deze werden snel nagekeken en degene die de meeste fout had die moest een gekke bril op. Het eerste spel was puzzels maken van foto's van kinderen van badminton. Bij het tweede spel moest je liedjes uitbeelden. Dit was af en toe best moeilijk, maar vooral heel grappig! Het derde spel was "levend" mastermind, dat spreekt voor zich. Het vierde spel speelde zich af op een gras-/mosveld. We hadden het geluk dat dit spel zich dan ook op de grond plaatsvond. De groepen moesten namelijk op de grond woorden uitbeelden. Het vijfde en laatste spel was een spel dat ook wel bekend was uit het programma "Jongens tegen de meisjes". Vijf groepsleden kregen een vuilniszak aan met een letter voor en een andere letter achterop. Zo moesten ze verschillende woorden correct spellen.

Om 17.00u kwam dan eindelijk de laatste groep binnen. Hierna vond gelijk de prijsuitreiking plaats. Groep 1 (bestaande uit: Evelien, Maud, Dagmar, Danielle, Tim, Daan, Celine, Inge, Thijs en Erwin) had de groepsprijs gewonnen. Degenen die het eerste uit de groep de mol wisten waren Martijn, Annique, Myré en Celine. De beste mol van de dag was Yvette.

Na de uitreiking werd de friet en snack geserveerd. Maar… deze dag had niet kunnen plaatsvinden zonder de hulp van een paar ouders en de organisatie natuurlijk. Dus bedankt voor die super leuke, grappige, gezellige en te gekke dag!

De foto's die deze dag zijn gemaakt zijn hier te vinden. (LET OP: er zijn nieuwe foto's toegevoegd, inclusief de groepsfoto's)