Zoals is aangegeven zou de informatie voor de jeugd op de website te vinden zijn vanaf volgend seizoen. Hier kunt u zien wat allemaal al te vinden is op de site. Omdat het veel tijd kost om alles zo goed mogelijk erop te zetten, wordt dit niet in één keer gedaan. Dit is misschien lastig voor u als bezoeker. Daarom wordt hier alles opgezet waar het te vinden is enzovoort. Dit bericht zal elke keer aan worden gevuld wanneer er iets nieuws is.

Voor u op een rijtje:

Speeldata jeugdteams — Let erop dat op 5 oktober de hele dag wordt gespeeld. Dus kijk goed of je misschien 's middags moet!

Data CT / zaterdag trainingen — Dit zijn alle groene data. (Een tip: u kunt de agenda filteren. Klik rechtsbovenin, naast 'afdrukken' , op het pijltje en klik aan wat u wel of niet wilt zien.)

Trainingsdata 2014/2015 — Alle trainingsavonden en niet trainingsavonden staan in de agenda.

Jeugdcompetitie data — Alle wedstrijden van elk team staan in de agenda. Als u op de afspraak klikt, staat bij de beschrijving welke wedstrijden op dat tijdstip worden gespeeld.

Speeldata seniorenteams — De speeldata van de senioren staat per team op de teampagina's. Hierbij worden ook de banen aangegeven.

Voorlopige toernooien — De jeugdtoernooien van de HBB-clubs zijn hier te vinden. Van de NBB en de senioren volgen z.s.m. ook de toernooien. Let op: Deze pagina wordt het hele seizoen door up-to-date gehouden.

Trainingsschema Senioren — Hiernaast aan de rechterkant, onder het kopje Belangrijke info, kunt u het trainingsschema van de senioren vinden.

Trainingsschema agenda — Het trainingsschema van de senioren staat ook in de agenda verwerkt. Klikt u maar eens op de afspraak, bij de beschrijving vindt u welke groep van wie training heeft.

Trainingsindeling Jeugd — Aan de rechterzijde ziet u onder het kopje Belangrijke info de trainingsindeling voor de jeugd staan.

Senioren Competitie data Agenda — De competitie data van de senioren zijn in de agenda verwerkt. De data van de bekerwedstrijden staan er ook al in. De Bekerpagina wordt nog aangepast.