Iedere vereniging kent ze wel. Leden die altijd paraat staan, waar de vereniging altijd op kan rekenen. Voor badmintonvereniging Mierlo '76 zijn dat John en Gerrijan Hees.

Zij zijn ieder al meer dan 30 jaar lid van de vereniging. Gerrijan is al 34 jaar lid waarvan 12 jaar bestuurslid. Ze verzorgt al 10 jaar de ledenadministratie en ze is tevens penningmeester. Ook voor de Sociale Activiteiten Commissie, het fotobeheer, de kascommissie, de organisatie van diverse jeugdkampen en jubileumactiviteiten draait zij haar hand niet om.

John heeft zijn verdienste voor de vereniging al ruimschoots bewezen. Vanaf het moment dat zijn zoon en dochter zijn gaan badmintonnen, is hij actief in de begeleiding van de jeugd. Ook heeft hij meerdere jaren voor de jeugd de Vereniging Competitie Leiding op zich genomen en bij het SAC en de diverse jeugdkampen was hij van de partij.Op vrijdag 12 december, tijdens het jaarlijkse seniorenuitje, zijn Gerrijan en John gehuldigd tot “Lid van Verdienste van Bv Mierlo'76”. Samen mochten ze een mooi cadeau en een grote bos bloemen in ontvangst nemen.

Onder het genot van een hapje en een drankje is de avond gezellig afgesloten. We hopen dat John en Gerrijan nog lang vrijwilligers blijven van onze vereniging.