Op zondag 26 oktober is het succesvolle MieCon Jeugdtoernooi gespeeld. 's Morgens vroeg kwamen de 120 deelnemers en ouders zich melden waarna ze met een tasje met etenswaren warm konden gaan spelen. Nadat de voorzitter van Bc Con Brio iedereen heeft toegesproken om 9 uur, konden de eerste wedstrijden op de baan worden gezet. Mede door het aantal tellers die de hele dag wedstrijden hebben geteld is het toernooi snel en soepel verlopen om om kwart voor 6 de prijsuitreiking te laten beginnen.

In de dubbels en mixen werd een poulesysteem gehanteerd. Hier zijn zoveel mogelijk rondes gespeeld. In de enkels werd eerst een poulesysteem gehanteerd en later op de dag, nadat alle poulewedstrijden waren gespeeld, ging het over in een afvalsysteem.

Dit heeft in de A-klasse voor een paar spannende wedstrijden gezorgd. Zowel bij de heren als de dames werd er flink gestreden voor de 1e prijs.

Mede doordat deze zo soepel is verlopen moeten we natuurlijk even alle tellers en de organisatie bedanken voor hun moeite deze dag. Zonder hen was het niet zo'n leuke en gezellige dag met veel wedstrijden geworden.

Wie uiteindelijk heeft gewonnen kunt u zien op deze pagina.
Op deze dag heeft Patrick weer zijn best gedaan om iedereen op de foto te zetten, deze foto's kunt u hier vinden.